cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
CarlOwen
Mentor

Oops something went wrong. We are working on it.

Reading here looks like a number of people are getting this issue but there don't seem to be a resolution.

I recently purchased 2 NowTV sticks and both have the same issue. I get an error whenever I select anything from the homescreen/ TV guide - "Oops something went wrong. We are working on it." All the apps under My Apps appear to work fine.

Strange I received 2 faulty sticks. I have tried all suggestions in previous posts, does anyone have any idea if I can resolve this issue.

I logged this with technical support but they have failed to respond to my issue.
0 Thanks
Reply
1 Solution

Accepted Solutions
CarlOwen
Mentor

Re: Oops something went wrong. We are working on it.

Now TV have now closed my support case concluding that they have tried all troublshooting steps and that the 2 sticks are faulty and should be returned under warranty.

 

In case someone else is trouble shooting further issues there are a couple of hidden menus that can be accessed via these commands -

 

Press these buttons on your remote control:

 

Menu 1 -

Home x5
Rewind x3
Fast Forward x2

 

Menu 2 -

Home x5
Fast Forward x1
Play x1
Rewind x1
Play x1
Fast Forward x1

 

View solution in original post

0 Thanks
Reply
26 Replies
schnapps Legend 5
Legend 5

Re: Oops something went wrong. We are working on it.

Hi @CarlOwen

 

Just wondering who is your broadband provider ?

0 Thanks
Reply
CarlOwen
Mentor

Re: Oops something went wrong. We are working on it.

Plus Net.
0 Thanks
Reply
schnapps Legend 5
Legend 5

Re: Oops something went wrong. We are working on it.

Hi @CarlOwen

 

The only reason i asked was that a few TalkTalk and Virgin Broadband users are having difficulty with the latest firmware on the their smart boxes and even though you got a smart stick if you said either of these two ISP's i would have suggested a few things to try.

0 Thanks
Reply
Andy Legend 5
Legend 5

Re: Oops something went wrong. We are working on it.

@CarlOwen

 

Welcome to the forum. Straight out of the box they should all work but in case any settings have been changed go to Settings > System > Advanced System Settings > External Control and make sure this is set to default.

0 Thanks
Reply
CarlOwen
Mentor

Re: Oops something went wrong. We are working on it.

Thanks for you suggestion. I checked and External Control was already set to default.
0 Thanks
Reply
schnapps Legend 5
Legend 5

Re: Oops something went wrong. We are working on it.

Hi @CarlOwen

 

For both smart sticks not to work with the same error message sounds to me that something might need adjusting or switching off on your PlusNet Router possibly.

 

Are you using any VPN or the Safe Gaurd safety feature on your router ?

 

If your router is dual band have you tried both the 2.4 ghz and 5ghz WiFi frequencies and different WiFi channels when trying to use the smart sticks ?

0 Thanks
Reply
CarlOwen
Mentor

Re: Oops something went wrong. We are working on it.

Thanks for your suggestions. No vpn and wireless is 2.4ghz. Tried different channels made no difference currently on channel 10. NowTV app works fine just annoying that nothing on the home screen works.
0 Thanks
Reply
CarlOwen
Mentor

Re: Oops something went wrong. We are working on it.

I tried tethering to my mobile phone (plusnet mobile) as a hot spot and I didn't experience that issue. All appears to be working fine. So that leads me to think it must be something with my router or broadband supplier.

I have multiple wireless access points all connected back to my router all display the same error.

My router is Asus
RT-AC68U Dual Band Wireless AC 1900 Gigabit Router

Anyone have any suggestions please
0 Thanks
Reply
NOW TV Team Tony-D
NOW TV Team

Re: Oops something went wrong. We are working on it.


@CarlOwen wrote:
I tried tethering to my mobile phone (plusnet mobile) as a hot spot and I didn't experience that issue. All appears to be working fine. So that leads me to think it must be something with my router or broadband supplier.

I have multiple wireless access points all connected back to my router all display the same error.

My router is Asus
RT-AC68U Dual Band Wireless AC 1900 Gigabit Router

Anyone have any suggestions please

@CarlOwen Is your router using the latest firmware yes?

 

Thanks

0 Thanks
Reply