cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sreeram
Advocate

Only one device is connecting and all other device shows no internet

Suddenly from today morning onwards, my Now broadband stopped connecting with all of my devices, I use minimum 5 devises in parallel. After multiple restart of modem i was able to connect to only one android device. All the other devices are showing no Internet. No outage also seems to be in the area. Any other having similar issues?

1 ACCEPTED SOLUTION
AnotherUser8
Advocate

Can you login to the router admin interface and click on the Advanced tab. Then go to Maintenance > Router Status and look for "IPv4 Domain Name Server". Is it showing "0.0.0.0"?

If so, go to Connection Status at the bottom and then click Disconnect, wait a few seconds and then click Connect. 

View solution in original post

4 REPLIES 4
gavs82008
Legend 5
Legend 5

@Sreeram 

Broadband staff won't be coming onto help. See this link.
https://community.nowtv.com/t5/help/faqpage/title/what-is-community-for

You need to call the broadband team. See link for number.
https://help.nowtv.com/article/how-to-submit-a-broadband-complaint1

FYI that I do not work for NOW, just a NOW customer trying to help
AnotherUser8
Advocate

Can you login to the router admin interface and click on the Advanced tab. Then go to Maintenance > Router Status and look for "IPv4 Domain Name Server". Is it showing "0.0.0.0"?

If so, go to Connection Status at the bottom and then click Disconnect, wait a few seconds and then click Connect. 

Sreeram
Advocate

@AnotherUser8 

@AnotherUser8 this has done the trick. Thanks all for your help.I will check for some more time to see if this is stable.

CraigH
Advocate

I had this same problem happen yesterday morning, but this morning it's started working again.