NOW TV Essential Planned Works 27/04/2017 Affecting Broadband Click here for more info
Reply
Highlighted
First Poster
Posts: 1
Registered: ‎20-03-2017

is there any way to replace the standard router?

Hi, is there anyway to replace the standard NowTV router, my major issue is that I am unable to add in any sort of the control over the times that certain devices can access the internet.

I had a BT router before which was great for this.

 

I've tried using the firewalll scheduler but it just blocks everything.

 

cheers

NOW TV Team
Posts: 133
Registered: ‎07-04-2016

Re: is there any way to replace the standard router?


r33ywd wrote:

Hi, is there anyway to replace the standard NowTV router, my major issue is that I am unable to add in any sort of the control over the times that certain devices can access the internet.

I had a BT router before which was great for this.

 

I've tried using the firewalll scheduler but it just blocks everything.

 

cheers


It seems you can use a 3rd party router however we wouldn't be able to provide support if somehting were to go wrong. Have you got any spare old routers lying around to test this first as i wouldn't want you wasting time/money on a new router before testing the waters @r33ywd

Occasional Poster
Posts: 7
Registered: ‎02-04-2017

Re: is there any way to replace the standard router?

Great! How do we get the details needed from the current router? I cant even log in to the admin panel!

 

Might stop me leaving if I can get a decent router on the FTTC.

 

Sorry OP for butting in, but I was very excited after being told no. 

Occasional Poster
Posts: 6
Registered: ‎19-12-2013

Re: is there any way to replace the standard router?

I've just received my router and also what to set up time based access controls. I've looked and I can't find where the settings are to replicate them on another router. Are they easy to obtain?

Occasional Poster
Posts: 7
Registered: ‎02-04-2017

Re: is there any way to replace the standard router?


061music wrote:

I've just received my router and also what to set up time based access controls. I've looked and I can't find where the settings are to replicate them on another router. Are they easy to obtain?


No idea, Never got a reply. Based on the fact the router is trash I am (gladly in the knowledge I paid for 1 month at a time) cancelling my NowTV. The Sky Network might be good - but the fact the wifi is so bad on this router means that with no alternative, dosen't matter how good it may be, it's not. 

 

Shame really, but I can migrate elsewhere which will allow me to us my Billion Router.