cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Anonymous User
Not applicable

Blank webpage with address:http://watch.nowtv.com/maintenance?issue=config

Hi,

 

Getting increasingly frustrated as to why 8 times out of 10 where I go to watch something my webpage turns blank and the web address goes to http://watch.nowtv.com/maintenance?issue=config

 

Anyone help please?

 

Thanks

 

Jess

This post has been archived

This post has been kept only for reference, it may contain out-of-date or inaccurate infomation.

0 Thanks
4 Replies
4268
Legend 5
Legend 5

Re: Blank webpage with address:http://watch.nowtv.com/maintenance?issue=config

@Anonymous User  have you tried the app?If you are using a PC with Windows 8 or 10 it is recommended that you use the app. https://www.microsoft.com/en-gb/store/p/now-tv/9wzdncrdm157

Please take a moment to click thanks or marked as solution if this answered your question. I am a community contributor and pop on when I can.

This post has been archived

This post has been kept only for reference, it may contain out-of-date or inaccurate infomation.

0 Thanks
Anonymous User
Not applicable

Re: Blank webpage with address:http://watch.nowtv.com/maintenance?issue=config

The app?

 

I'm also using a Mac not windows...

 

It worked fine for ages but now its just not doing anything.

This post has been archived

This post has been kept only for reference, it may contain out-of-date or inaccurate infomation.

0 Thanks
Simon-J
Community Manager
Community Manager

Re: Blank webpage with address:http://watch.nowtv.com/maintenance?issue=config

Hi @Anonymous User,

 

Thanks for posting.

 

Are you using NOW TV as a broadband provider? 

 

If not are you connected to an open network, a VPN or anything like that?

 

Thanks

 

Simon

NOW TV Team

This post has been archived

This post has been kept only for reference, it may contain out-of-date or inaccurate infomation.

0 Thanks
Anonymous User
Not applicable

Re: Blank webpage with address:http://watch.nowtv.com/maintenance?issue=config

Hi @Anonymous User

 

Sorry to hear this.

 

Can you try clearing your browsers cookies and cache please ?

 

Let us know how you get on.

 

Andy

This post has been archived

This post has been kept only for reference, it may contain out-of-date or inaccurate infomation.

0 Thanks