cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Anonymous User
Not applicable

Instinct ep4 not working

Tried to watch the episode through live TV, watch from the start, but it wouldn't load, black screen, spinning logo. However watching live was ok. Switched box off and on, still no luck. Every other channel was working fine, and still is. Now the episode is finished, and it still won't play. So frustrating, and always seems to be sky witness ( living) 

34 Replies
Mark_Weinreb
Legend 5
Legend 5

@Anonymous User Could you get this looked into, please. This is what the episode looks like on a smart box. On a smart stick and Roku Streamin Stick+ I just get diagonal flashing lines.

Kristy82
Mentor

Just sat down to watch it to and the screen is covered In yellow and red blocks. I’ve had a look and it’s working on the app on my phone and it is. Now tv please look into this as it’s obviously a problem.

Anonymous User
Not applicable

@Mark_Weinreb @Anonymous User @Kristy82

Hello! Thank you for flagging, Im seeing the same issue on my side. Ill get this to the technical team asap.

Anonymous User
Not applicable

Any update on this?  I too am.being met with multicoloured vertical lines  on my screen. Thanks.

@Mark_Weinreb @Anonymous User @Kristy82

Hello! Thank you for flagging, Im seeing the same issue on my side. Ill get this to the technical team asap.


 

Anonymous User
Not applicable

Same problem here. All fine except this episode. No success on Now TV box. It works fine on my phone but it will not cast to my Chromecast without just showing streaky screen.


@Anonymous User wrote:

Any update on this?  I too am.being met with multicoloured vertical lines  on my screen. Thanks.

@Mark_Weinreb @Anonymous User @Kristy82

Hello! Thank you for flagging, Im seeing the same issue on my side. Ill get this to the technical team asap.


 


 

Anonymous User
Not applicable

Still not working on Samsung TV app. No more green screen, just the loading icon. 

Anonymous User
Not applicable

As this problem has been acknowledged at your end and not with the users I’m assuming that you Tech team dose not work over the weekend as it’s been days for you to re-upload this episode. When is this likely to be fixed?

Sinelg
Advocate

Me too. Started watching yesterday (Saturday) afternoon, watched episodes 1, 2 and 3, tried to watch 4, but logo just spins. It's still the same now. I have 2 black boxes, 1 in lounge, 1 in the bedroom, and it's the same on both. All other programmes seem to be working ok. When I decide to give up watching the spinning logo, then I get the coloured vertical lines. Very disappointing as I was really enjoying this programme. At least I know it's not just me, but hope it's fixed soon. 

PAMDILL
Advocate

When trying to watch it as continuing from previous episode I get the kindl when trying to get it from the list I get the rotating circles, this has been since Friday on the Now TV box

Anonymous User
Not applicable

Logi-W
Advocate

Same here, cust service a WOFT. (work it out )

Anonymous User
Not applicable

Same problem I get multicoloured vertical lines and high pitched tones. Not happy!!

Anonymous User
Not applicable

Still not fixed at 3 pm

Anonymous User
Not applicable

Still not working as at 14.40pm very frustrating

Anonymous User
Not applicable

Hi 

 

This issue is still not resolved. I am attempting to play this episode now and still not working. Very annoying. What is going on with the now tv app. it is full of glitches and bugs. Really needs an update. It is clunky and slow too. 

Anonymous User
Not applicable

Just checked and its still not working at 11 0'clock 17/9

clibil
Mentor

It hasn't been working since Saturday - just screeching and random patterns on the screen. Corrupted recording I think.

Anonymous User
Not applicable

Hi all! 

 

We are aware of the issue with this episode. We had software issues over the weekend that has resulted in a delay in getting this fixed. We're working on get this remedied and hope to get it fixed ASAP. Apologies for the delay. 

Anonymous User
Not applicable

**update** 

This has now been fixed. Apologies for the delay. 

madamtoffee
Scholar

Also got the same problem, bright flashing colours !!