cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Advocate

Sound out of sync with pictures

I have a new now TV box connected to my cello TV and ee Internet how can I correct this problem. I'm trying to watch box sets and it is hard to watch... I'm paying for this thought It would be better
Please help

This post has been archived

This post has been kept only for reference, it may contain out-of-date or inaccurate infomation.

0 Thanks
3 Replies
Highlighted
Legend 5
Legend 5

Re: Sound out of sync with pictures

Hi @Emmaeme,

 

Please confirm... What's the make and model number of the device(s) you're using to access and play NOW TV content?
[ie: a NOW TV 'black' box, a NOW TV 'white' box or a NOW TV 'Smart' box. Or a 'Games Console' of some type, a 'Set Top Box' of some type, a 'Smartphone' of some type, a 'Tablet' of some type, a 'Windows PC', a 'Mac' computer or another type of device]

 

 

Cheers

• TV 1: LG 65UH770V | Software: v05.30.65 | OS: webOS v3.3.4 • TV 2: LG 43UH668V | Software: v05.50.55 | OS: webOS v3.3.4 • All TV's: NOW TV app v4.7.25 | Post Processing Features: All disabled  • ISP: Virgin Media@100Mbps | WIRED NETWORK: 1Gbps | NAS: Synology DS212+ •

This post has been archived

This post has been kept only for reference, it may contain out-of-date or inaccurate infomation.

0 Thanks
Highlighted
Advocate

Re: Sound out of sync with pictures

Hi I can't get picture on my tv when it's connected to my iMac via the scart lead . I have sound on tv buut no pic any ideas guys ??

This post has been archived

This post has been kept only for reference, it may contain out-of-date or inaccurate infomation.

0 Thanks
Highlighted
Legend 5
Legend 5

Re: Sound out of sync with pictures


@Laura21 wrote:
Hi I can't get picture on my tv when it's connected to my iMac via the scart lead . I have sound on tv buut no pic any ideas guys ??

A 'scart lead' @Laura21!!!

 

A scart lead is an 'analogue' transfer based connection. You should be using a 'digital' transfer based connection, such as HDMI...

 

 

• TV 1: LG 65UH770V | Software: v05.30.65 | OS: webOS v3.3.4 • TV 2: LG 43UH668V | Software: v05.50.55 | OS: webOS v3.3.4 • All TV's: NOW TV app v4.7.25 | Post Processing Features: All disabled  • ISP: Virgin Media@100Mbps | WIRED NETWORK: 1Gbps | NAS: Synology DS212+ •

This post has been archived

This post has been kept only for reference, it may contain out-of-date or inaccurate infomation.